Jazzy Zero Turn

Jazzy Zero Turn

De Jazzy Zero Turn van Pride Mobility is een demonteerbare scootmobiel met de gepatenteerde, intelligent draaiende ”iTurn Technology.” Dit betekent dat de scootmobiel een zeer kleine draaicirkel heeft. Met de Jazzy Zero Turn heeft u een scootmobiel met vier wielen met de draaicirkel van een scootmobiel met drie wielen. Navigeer moeiteloos door kleine bochten en in in kleine ruimtes met een een draaicirkel van maar 972 mm. Ideaal om te manoeuvreren in krappe ruimtes zoals gangpaden in winkels en een krappe gang. Verlicht uw rit met heldere LED-verlichting. Dubbele motoren en CTS-vering zorgen voor een soepele en comfortabele rit. Bovendien is de scootmobiel gemakkelijk in 5 delen te (de)monteren waardoor u hem gemakkelijk mee op reis kunt nemen, voor bijvoorbeeld een dagje uit of vakantie. Het zwaarste deel weegt slechts 16,8 kg. De handige accupack is tevens los van de scootmobiel op te laden.

Download de brochure hier!

Over de auteur

Nick Gon editor