Quest

Quest

Klaar voor gebruik en eenvoudig inklapbaar!

Klaar voor gebruik en eenvoudig inklapbaar; de opvouwbare scootmobiel Quest van Pride Mobility  is perfect voor een actieve levensstijl. De Quest levert zowel binnen als buitenshuis goede prestaties, heeft een maximale snelheid van 6 km/u en een bereik per lading van maximaal 20 km. De Quest is makkelijk draagbaar en is opgevouwen zeer klein en past daarmee prima in elke kast, hoek, of voertuig. De Quest opvouwbare scootmobiel heeft een strak, stijlvol design, en is zeer eenvoudig te bedienen, alles wat deze scootmobiel uw ideale reispartner maakt!

Kenmerken

  • Uniek opvouwbaar ontwerp
  • Opvouwbaar in slechts drie eenvouidige stappen
  • Verstelbare stuurkolom
  • Tot 20 km bereik per lading
  • Eenvoudig te transporteren thuis, in hotels of op luchthavens
  • Kan rechtop of liggend worden opgeborgen
  • Gelede front end zorgt voor een grotere stabiliteit
  • Zowel voor als achter LED-verlichting

Downloads en meer informatie

Over de auteur

Nick Gon editor